Dovleac De Iarnă-Tort Bundt Cu Condimente
Tortul Bundt cu dovlecei de iarnă necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 231 calorii. Această rețetă fără lactate servește 16 și costă 33 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară măcinată, stafide, cuișoare măcinate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Iarna va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 29%. Rețete similare includ Brioșe Cu Condimente De Dovleac De Iarnă, Dieta Echilibrată: Supă De Dovlecei De Iarnă Prăjită Cu Cinci Condimente, și Tort Bundt Cu Condimente De Dovleac.
Instrucțiuni
Tăiați dovleceii în jumătate; aruncați semințele și membrana.
Așezați jumătățile de dovlecei, tăiate cu părțile în jos, într - un vas de copt de 11 x 7 inci.
Adăugați apă la o adâncime de 1/4 inch.
Coaceți la 375 timp de 35 până la 45 de minute sau până se înmoaie; se răcește ușor.
Scoateți și zdrobiți pulpa; aruncați cojile.
Aruncați împreună 1/4 cană de făină și stafide. Pune deoparte.
Combinați restul de 2 1/2 căni de făină, scorțișoară, nucșoară și cuișoare; pus deoparte.
Combinați pulpa de dovleac, zahărul și următoarele 3 ingrediente; se amestecă amestecul de făină până se omogenizează. Se amestecă stafidele.
Se toarnă într-o tigaie Bundt de 12 căni acoperită cu spray de gătit cu legume.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 10 minute.
Scoateți din tigaie și răciți complet.
Se presară cu zahăr pudră, dacă se dorește.