Dovleac De Iarnă Prăjit Cu Ghimbir
Dovleceii de iarnă prăjiți cu ghimbir ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 239 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.09 pe portie. Este perfect pentru Iarna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de dovlecei de ghindă, băț de scorțișoară, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Dovleac De Iarnă Prăjit Cu Ghimbir, Sfeclă de ghimbir cu miere prăjită și dovlecei de iarnă, și Dovlecei De Iarnă Prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Într-o cratiță mică, combinați apa cu zahărul, oțetul și scorțișoara și fierbeți timp de 5 minute, amestecând până se dizolvă zahărul.
Adăugați coacăzele și fierbeți timp de 3 minute, apoi scoateți-le de pe foc.
Între timp, tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu. Frecați dovleceii cu uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper. Folosind o răzătoare fină, radeți ghimbirul peste părțile tăiate ale dovlecelului și frecați-l în carne.
Transferați dovleceii pe foaia de copt pregătită, tăiați-o cu fața în jos și prăjiți-o timp de aproximativ 15 minute, până când dovleceii încep să se înmoaie. Întoarceți dovlecelul tăiat cu fața în sus și prăjiți-l timp de aproximativ 17 minute mai mult, până se înmoaie; transferați pe o suprafață de lucru și lăsați să se răcească ușor.
Creșteți temperatura cuptorului la 42
Tăiați dovleceii în pene groase de 1 1/2 inch. Frecați ușor folia cu ulei și aranjați dovleceii pe foaia de copt; prăjiți aproximativ 25 de minute, rotind o dată la jumătate, până devin aurii și crocante de-a lungul marginilor.
Aranjați dovleceii pe un platou. Aruncați bățul de scorțișoară din coacăze și adăugați coacăzele în dovlecei.
Stropiți cu lichidul de murat și crme frache și serviți.