Dovleac-Crema De Branza Souffl OUX

Nevoie de un garnitură vegetariană? Dovleac-crema de branza souffl Okts ar putea fi o reteta remarcabila pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 249 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, ienibahar măcinat, nucșoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 47%. Rețete similare includ Cupcakes de ciocolată cu ouă de dovleac cu glazură de brânză cremă de dovleac, Cupcakes de morcovi de dovleac cu glazură de brânză cremă de dovleac, și Un Cupcake De Dovleac Mai Sănătos Cu Brânză Cremă De Condimente De Dovleac Fro.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Înveliți ușor 6 (8 uncii) ramekins cu spray de gătit și presărați uniform cu 1 lingură de zahăr granulat.
Turnați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivel cu un cuțit.
Puneți făina într-un bol; adăugați 1/2 cană de lapte, amestecând bine cu un bici. Pune deoparte.
Combinați 1/2 cană lapte, 1/3 cană zahăr granulat și cremă de brânză într-o cratiță medie. Gatiti la foc mediu pana cand branza aproape se topeste, amestecand constant. Se amestecă amestecul de făină și se gătește 2 minute sau până se îngroașă, amestecând constant. (Brânza poate să nu apară complet topită.) Amestec lingură într-un castron mare.
Adăugați scorțișoară și următoarele 5 ingrediente (scorțișoară prin dovleac); bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează.
Folosind bătătoare curate, bateți albușurile de ou cu un mixer la viteză mare până se spumează. Adăugați treptat 1/3 cană zahăr granulat, 1 lingură la un moment dat, până se formează vârfuri rigide. Se amestecă un sfert din albușurile de ou în amestecul de dovleac. Îndoiți ușor albusurile rămase. Împărțiți amestecul de dovleac uniform între ramekinele preparate.
Așezați ramekinele pe o foaie de copt.
Coaceți la 375 timp de 25 de minute sau până când suflele sunt pufoase și setate.
Se presară uniform cu zahăr pudră.