Dovleac Cheesecake Mini cu Gingersnap crusta
Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 287 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 23 ar spune că a lovit la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați brânză cremă philadelphia, crustă, ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Cheesecake de dovleac într-o crustă Gingersnap, Cheesecake de dovleac cu Gingersnap crustă, și Plăcintă cu dovleac Cheesecake cu Gingersnap crustă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.
GRIND gingersnap cookie-uri la firimituri într-un procesor de alimente.
Adăugați untul topit și pulsul până se amestecă.
Ușor spray Mini cheesecake pan cu spray de gătit non stick.
Așezați aproximativ 1 lingură de amestec de crustă gingersnap în fiecare dintre cele 12 cavități de cheesecake din tigaie. Apăsați în jos cu lingură sau pahar mic.
Bateți crema de brânză, dovleacul, zahărul, vanilia, sarea și condimentele cu mixerul electric la viteză medie până se amestecă bine.
Adăugați ouăle și bateți până se amestecă.
SPOON amestec de brânză cremă în Mini cheesecake pan pe partea de sus a gingersnap cruste.
Coaceți timp de 20-25 de minute până când este setat.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească în tigaie timp de cel puțin 30 de minute. Se răcește cel puțin două ore, sau de preferință peste noapte.
Garnisiți cu caramel, frișcă, nuci pecan sau alte toppinguri la alegere.