Două-brânză și rozmarin piure de cartofi caserola

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați caserola de cartofi cu piure de brânză și rozmarin. Această rețetă face 12 porții cu 199 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, lapte, cartofi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Patru Brânză Piure De Cartofi Caserola, Piure De Cartofi Cu Brânză De Capră Rozmarin, și Piure de brânză albastră și rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 buc. Ungeți caserola de 1 1/2 litru.
Puneți cartofii în cuptorul olandez de 4 litri; adăugați suficientă apă (sărată dacă doriți) pentru a acoperi. Acoperiți și încălziți până la fierbere; reduceți căldura. Se fierbe aproximativ 10 minute sau până când cartofii sunt fragede; scurgere. Agitați cartofii în cuptorul olandez la foc mic pentru a se usca.
Într-un castron mare, amestecați cartofii până când nu rămân bulgări.
Adăugați lapte în cantități mici, bătând după fiecare adăugare (cantitatea de lapte necesară pentru a face cartofii netezi și pufoși depinde de tipul de cartofi folosiți).
Adăugați smântână, margarină, rozmarin și sare. Bateți energic până când cartofii sunt ușori și pufoși. Se amestecă brânza Havarti. Lingură în caserolă.
Se presară cu brânză Cheddar.
Coaceți descoperit 30 până la 35 de minute sau până când este fierbinte.