Dolmas (Frunze De Struguri Umplute)

Dolmas (Frunze De Struguri Umplute)
Dolmas (frunze de struguri umplute) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 216 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 254 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pastă de roșii, buruieni de mărar, mentă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare includ Dolmas (Frunze De Struguri Umplute), Dolmas (Frunze De Struguri Umplute), și Dolmas-Frunze De Struguri Umplute Cu Orez Parfumat.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se sotează ceapa până se înmoaie. Se amestecă orezul și apa fierbinte pentru a acoperi. Acoperiți și fierbeți până când orezul este pe jumătate gătit, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
3
Se ia de pe foc și se amestecă pasta de roșii, coacăze, nuci de pin, scorțișoară, frunze de mentă, buruieni de mărar, ienibahar și chimen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
CoacăzeCoacăze
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
4
Lăsați amestecul să se răcească.
5
Pregătiți o oală mare așezând o placă inversată pe fund; Acest lucru protejează dolmele de căldura directă la abur.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Clătiți frunzele de struguri în apă caldă; scurgeți și tăiați orice tulpini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
7
Așezați aproximativ 1 linguriță din amestecul de orez răcit în centrul unei frunze. Îndoiți părțile laterale și apoi rotiți-le într-o formă de trabuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
8
Se pune în oală pregătită. Repetați cu ingredientele rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Se toarnă suficientă apă caldă pentru a ajunge la fundul primului strat de dolme. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 30 până la 45 de minute sau până când orezul este complet gătit. Verificați des nivelul apei și adăugați mai mult, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate80
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista