Dolmas (Frunze De Struguri Umplute)

Dolmas (Frunze De Struguri Umplute)
Dolmas (frunze de struguri umplute) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 216 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 254 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pastă de roșii, buruieni de mărar, mentă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare includ Dolmas (Frunze De Struguri Umplute), Dolmas (Frunze De Struguri Umplute), și Dolmas-Frunze De Struguri Umplute Cu Orez Parfumat.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Se sotează ceapa până se înmoaie. Se amestecă orezul și apa fierbinte pentru a acoperi. Acoperiți și fierbeți până când orezul este pe jumătate gătit, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Se ia de pe foc și se amestecă pasta de roșii, coacăze, nuci de pin, scorțișoară, frunze de mentă, buruieni de mărar, ienibahar și chimen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Hârtie De OrezHârtie De Orez
CoacăzeCoacăze
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
4
Lăsați amestecul să se răcească.
5
Pregătiți o oală mare așezând o placă inversată pe fund; Acest lucru protejează dolmele de căldura directă la abur.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Clătiți frunzele de struguri în apă caldă; scurgeți și tăiați orice tulpini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
7
Așezați aproximativ 1 linguriță din amestecul de orez răcit în centrul unei frunze. Îndoiți părțile laterale și apoi rotiți-le într-o formă de trabuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Se pune în oală pregătită. Repetați cu ingredientele rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Se toarnă suficientă apă caldă pentru a ajunge la fundul primului strat de dolme. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 30 până la 45 de minute sau până când orezul este complet gătit. Verificați des nivelul apei și adăugați mai mult, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate80
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista