Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Dobos Torte cu șapte straturi. O porție conține 4537 calorii, 50g de proteine, și 297g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $9.59 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușurile de ou, zahărul cofetarilor, ouăle și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Dobos Torte, Dobos Torte, și Dobos Torte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 și poziționați rafturile în treimile inferioare și mijlocii. Pulverizați două tigăi de copt de 12 pe 17 inci cu spray cu ulei vegetal și tapetați fundul cu hârtie pergament. Pulverizați pergamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Tava De Copt
Cuptor
2
Puneți cele 8 albușuri în vasul unui mixer electric în picioare prevăzut cu biciul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
Bol
3
Adăugați 2 căni de zahăr de cofetari, semințele de vanilie și sarea și bateți la viteză medie-mare până când albușurile sunt rigide și lucioase, 5 minute. Răsturnați bezea într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Vanilie
Semințe
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Curățați vasul de amestecare și adăugați cele 11 gălbenușuri de ou împreună cu restul de 2 căni de zahăr de cofetărie, făina și laptele. Bateți la viteză medie până se omogenizează, aproximativ 3 minute. Bateți într-o pătrime din albușurile de ouă bătute pentru a ușura aluatul. Folosind o spatulă de cauciuc, pliați albușurile rămase până când nu rămân dungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Albușuri De Ou
Gălbenuș De Ou
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Întindeți aluatul uniform în tăvile de copt pregătite (aproximativ 5 căni pentru fiecare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
6
Coaceți timp de 12 până la 15 minute, până când prăjiturile sunt aurii și setate; deplasați tigăile de sus în jos și din față în spate la jumătatea coacerii.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Transferați în rafturi pentru a se răci.
8
Puneți ciocolata tocată într-un castron mediu. Într-un alt castron mediu, bateți cele 3 gălbenușuri de ou cu zahărul și sarea până devin palide, 2 minute. Într-o cratiță medie, încălziți jumătate și jumătate cu pudra de cacao până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
Ciocolata
Gălbenuș De Ou
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
Bol
9
Bateți lichidul fierbinte în gălbenușuri, apoi răzuiți amestecul înapoi în cratiță. Gatiti la foc moderat, batand constant, pana se ingroasa usor si un termometru citit instant inregistreaza 160, 4 minute. Se strecoară amestecul peste ciocolata tocată și se lasă să stea până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Termometru De Bucătărie
Tigaie Cu Sos
10
Bateți până se omogenizează, apoi lăsați să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
11
Într-un bol de amestecare prevăzut cu biciul, bateți untul până devine cremos. Răsturnați amestecul de ciocolată în unt și bateți până când este neted și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
Bateti
12
Pudrați ușor prăjiturile cu zahăr de cofetari și acoperiți cu o foaie de hârtie de ceară. Răsturnați prăjiturile pe o suprafață de lucru și îndepărtați cu grijă pergamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
13
Tăiați fiecare strat transversal în patru benzi de 12 pe 4 1/4 inci.
14
Întindeți 6 straturi cu 1/2 cană de cremă de unt fiecare și stivuiți-le pe un carton dreptunghiular de tort sau o farfurie de tort. Sus cu un al șaptelea strat (salvați al optulea strat pentru o gustare). Înghețați partea superioară și părțile laterale cu crema de unt rămasă și dați la frigider tortul până se răcește bine, cel puțin 2 ore sau de preferință peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
15
Într-o cratiță mică, combinați zahărul cu 1/2 cană de apă și aduceți la fierbere, spălând partea laterală a tigaiei cu o perie de patiserie umezită. Fierbeți siropul până când înregistrează 240 pe un termometru cu citire instantanee. Între timp, într-un bol cu mixer electric curat, bateți albușurile cu sarea până se formează vârfuri moi. Bătând la viteză medie, stropiți încet în siropul fierbinte și bateți până se încorporează, apoi bateți la viteză mare până când bezea este rigidă și lucioasă și partea laterală a bolului nu mai este caldă, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Zahăr
Sirop
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Perie De Patiserie
Termometru De Bucătărie
Tigaie Cu Sos
Bol
Tigaie
16
Întindeți un strat subțire de bezea pe tot tortul, apoi folosiți bezea rămasă pentru a forma vârtejuri decorative pe tort. Folosind o torță brule, rumeniți bezea peste tot. Dați la frigider tortul cel puțin 1 oră înainte de servire.