Rețeta doar Veggin ' Pita Pizzan este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un remarcabil vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 25 și costă 20 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 47 calorii. Un amestec de ceapă, cremă de brânză philadelphia, brânză italiană* cinci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Pita Pizza, Mic Dejun Pita-Pizza, și Pizza Cu Pâine Pita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Aruncați legumele cu pansament. Grătar 5 până la 8 min. sau până când este crocant-fraged, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Scoateți din grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Tăiați ardeii în fâșii subțiri; tăiați dovleceii și ceapa în bucăți de 3/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Se amestecă crema de brânză și pesto; se întinde pe pitas. Se acoperă cu legume și brânză mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Un Strop De Philadelphia®, Divizat
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
6
Grătar 3 până la 5 min. sau până când brânza mărunțită este topită.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.