Dip Steagul Mexican
Dip pavilion Mexican ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 118 calorii, 1g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un hor d ' oeuvre, și se face în jurul valorii de 3 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați avocado, jalape o Pepper, Taco Bell si salsa indesata, precum și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Steagul Mexican " Tort, Salată De Pavilion Mexican, și American Flag Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați smântâna și amestecul de pansament. Împărțiți în 3 porții, aproximativ 1 cană fiecare.
Se amestecă avocado, cilantro și ardei jalapeo într-o singură porție; se amestecă salsa în a doua porție. Lăsați a treia porțiune simplă. Acoperă. Refrigerați câteva ore sau până la răcire.
Se servește cu chipsuri de tortilla sau legume tăiate asortate.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Dragonette pivnițe Sta. Rita Hills Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.