Dip de vinete afumate și coriandru

Smoky aubergine & Dip coriandru ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 75 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. 122 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, iaurt grecesc, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce nu este atât de grozav. Dip de vinete afumate și poppadums la grătar, Tocană picantă de vinete pentru bebeluși cu coriandru și mentă, și Cotlet de miel cu salată de vinete afumată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Aprindeți gazul pe 2 inele, apoi așezați vinetele direct pe ele, 2 pe un inel. În 30 de secunde se vor înnegri pe o parte, așa că folosiți clești pentru a le întoarce până când sunt bine carbonizate pe toate părțile. Alternativ, gătiți vinetele sub grătar sau pe grătar, întorcându-le până când sunt înnegrite peste tot.
După ce ați terminat, puneți vinetele într-o pungă de plastic. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, îndepărtați pielea înnegrită și puneți carnea (care trebuie gătită și moale) într-o strecurătoare pentru a se scurge timp de 30 de minute.
Transferați vinetele într-un castron, apoi amestecați cu o furculiță sau blitz cu un blender de mână, dar nu o faceți complet netedă. Se amestecă iaurtul, uleiul de măsline și un vârf de sare gras, apoi se adaugă coriandru, usturoi și suc de lămâie sau lămâie. Gustați și adăugați mai multă sare sau suc de lămâie, dacă este necesar, dar aveți grijă să nu copleșiți aroma de vinete.