Dip De Spanac Grecesc
Dip spanac grecesc este un fără gluten, primar și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 84 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână iaurt grecesc, brânză feta, mărar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Avocado spanac și Anghinare Dip, Pâine Cu Spanac La Cuptor, și Spanac La Cuptor Și Dip De Anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mare.
Adăugați șalotă, ceapă și usturoi și gătiți, amestecând des, până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Adăugați spanacul și gătiți, amestecând des, până se ofilesc, aproximativ 2 minute.
Folosind o lingură cu fante, scoateți spanacul într-un robot de bucătărie; pulsează până se curăță aproximativ, aproximativ 5 impulsuri.
Adăugați ingredientele rămase, cu excepția piperului, pulsați o dată doar pentru a combina, apoi condimentați după gust cu piper.