Dip de porumb de nuc este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 12 porții cu 349 calorii, 7g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână porumb, ceapă, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bacon Ranch Porumb Dip, Pizza Dip, și Buffalo Pui Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați crema de brânză, sucul de lămâie, chimenul, cayenne, sarea și piperul. Se amestecă porumbul, nucile și ceapa. Se dă la frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cremă De Brânză
Suc De Lămâie
Piper Cayenne Măcinat
Nuci
Chimen
Ceapă
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se servește cu chipsuri de tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)