Dip de aripi de pui fără oase

Dip de aripi de pui fără oase
No-Bones Chicken Wing Dip este un aperitiv american. Această rețetă servește 26 și costă 50 de cenți per porție. O porție conține 140 de calorii, 7 g de proteine și 12 g de grăsimi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Super Bowl-ul va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită morcovi pentru copii, sos de salată cu brânză, cremă de brânză și smântână. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și cetogenă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de spectaculos de 14%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Chicken Wing Dip, Chicken Wing Dip și Buffalo Chicken Wing Dip.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bate crema de brânză, smântână, sosul pentru salată și sosul de aripioare de bivoliță până se omogenizează. Se amestecă puiul și brânza provolone.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BivoliSos De Bivoli
ProvoloneProvolone
Biscuiți De Secară Asezonați Zdrobiți GrosierBiscuiți De Secară Asezonați Zdrobiți Grosier
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Mazăre De Zăpadă, DezghețatăMazăre De Zăpadă, Dezghețată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Transferați într-un 2-qt uns. vas de copt. Acoperiți și coaceți la 350° timp de 25-30 de minute sau până când sunt fierbinți și clocotiți.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Se serveste cald cu morcovi, telina si biscuiti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Ruinart, Vin. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 89 de dolari.
NV Ruinart , Vin
NV Ruinart , Vin
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții26
Scor De Sănătate0
Revista