Dintr-o bucătărie poloneză de casă de țară Pierogi cu umplutură de cartofi, brânză, slănină și mazăre

Dintr-o bucătărie poloneză de casă de țară Pierogi cu umplutură de cartofi, brânză, slănină și mazăre
De la Pierogi o casă de țară poloneză bucătărie cu cartofi, brânză, slănină, și mazăre de umplere ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 302 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cartofi, aluat pierogi, brânză ricotta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. Această rețetă este plăcută de 240 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Dintr-o casă de țară Poloneză bucătărie Barszcz, Dintr-o casă de țară poloneză varza roșie a bucătăriei cu afine, și Din bucătăria unei case de țară poloneze, ciupercile sălbatice gătite de două ori pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru aluatul pierogi: pe o suprafață de lucru curată, movilați făina și faceți o fântână în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2
Adăugați oul, uleiul vegetal și sarea în fântână și bateți cu grijă împreună cu o furculiță, fără a încorpora făina. Continuați să amestecați cu o lingură de lemn, adăugând cantități mici de apă caldă și încorporând treptat făina. Adăugați următorul pic de apă numai când ultima a fost bine amestecată cu făina și amestecul a devenit uscat. Odată ce aluatul a început să se formeze, pierdeți lingura și frământați aluatul cu mâinile. Nu mai adăugați apă odată ce toată făina a fost încorporată și s—a format un aluat moale (nu trebuie să se simtă umed sau lipicios-dacă se întâmplă, adăugați puțin mai multă făină).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
3
Luați un cronometru de bucătărie și setați-l timp de 8 minute. Continuați să frământați aluatul până când cronometrul se stinge, prăfuind suprafața de lucru cu făină, după cum este necesar, pentru a împiedica aluatul să se lipească. Ar trebui să fie netedă și elastică. Răsturnați un castron peste aluat și lăsați-l să se odihnească la temperatura camerei timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1
Puneți cartofii într-o cratiță mare umplută cu apă, aduceți la fierbere și continuați să fierbeți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se scurge și se pune într-un vas mare de amestecare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
3
În timp ce cartofii se gătesc, prăjiți slănina într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Scoateți slănina gătită și scurgeți-o pe prosoape de hârtie, dar păstrați 1 sau 2 linguri de grăsime în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon GătitBacon Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați ceapa tocată și gătiți în grăsimea de slănină până când este moale și ușor rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați mazărea și continuați să gătiți până când mazărea este doar gătită, aproximativ 2 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
7
Zdrobiți slănina și adăugați-o în vasul cu cartofii, împreună cu brânza. Condimentați generos cu sare și piper și amestecați ingredientele împreună. Folosim un mixer manual setat la viteză mică. Puteți folosi un robot de bucătărie dacă doriți, dar aveți grijă să nu supraprocesați: amestecul ar trebui să fie oarecum cocoloaș—nu cremos neted. Îndoiți mazărea și ceapa tocată. Gust și corect pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Pentru a umple și a găti pierogi: aduceți o oală mare de sare în apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Întindeți aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată până la aproximativ 1/8 inch (3 mm) grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
10
Tăiați cercuri de 2 până la 3 inci (5 până la 7,5 cm) în diametru, fie cu marginea unui pahar, fie cu un tăietor de prăjituri. Lingurați aproximativ 1 lingură de umplutură în centrul fiecăruia și pliați aluatul peste umplutură pentru a face o jumătate de cerc. (Nu umpleți excesiv, altfel pierogi va deveni dificil de sigilat.) Sertizați marginile cu degetele sau cu dinții unei furculițe, astfel încât să fie bine sigilate (umeziți mai întâi marginile, dacă este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Colorant Alimentar în Gel Roz, Verde și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roz, Verde și Albastru
11
Între timp, topiți 2 linguri de unt la foc mediu în aceeași tigaie pe care ați folosit-o pentru ceapa tocată. Gatiti ceapa feliata pana se inmoaie si se rumeneste. Nu le gătiți prea repede; acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 20 de minute. Reduceți căldura la minim, dacă este necesar. Când ați terminat, lăsați-le deoparte și păstrați-le calde. Puteți să le acoperiți cu folie și să le puneți într-un cuptor de încălzire sau într-un cuptor setat la căldură scăzută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
12
Fierbeți pierogi în loturi, timp de 5 minute după ce au plutit la suprafața apei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
13
Scoateți din apă cu o lingură cu fante și puneți-o deoparte pe o farfurie mare sau platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
14
Într-o tigaie mare, topiți restul de 3 linguri de unt la foc mediu—mare și rumeniți ușor pierogi-ul gătit în loturi-câte se vor potrivi în tigaie fără aglomerare, întorcând o dată și adăugând mai mult unt în tigaie, dacă este necesar între loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
15
Transferați pe un platou cald.
16
Se toarnă ceapa gătită peste vârfurile pierogi prăjite și se servește cu un castron de smântână pe lateral pentru cei care ar dori să dollop o parte din asta, de asemenea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții16
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista