Dintr-o bucătărie poloneză de casă de țară Pierogi cu umplutură de cartofi, brânză, slănină și mazăre

Dintr-o bucătărie poloneză de casă de țară Pierogi cu umplutură de cartofi, brânză, slănină și mazăre
De la Pierogi o casă de țară poloneză bucătărie cu cartofi, brânză, slănină, și mazăre de umplere ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 302 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cartofi, aluat pierogi, brânză ricotta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. Această rețetă este plăcută de 240 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Dintr-o casă de țară Poloneză bucătărie Barszcz, Dintr-o casă de țară poloneză varza roșie a bucătăriei cu afine, și Din bucătăria unei case de țară poloneze, ciupercile sălbatice gătite de două ori pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru aluatul pierogi: pe o suprafață de lucru curată, movilați făina și faceți o fântână în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
2
Adăugați oul, uleiul vegetal și sarea în fântână și bateți cu grijă împreună cu o furculiță, fără a încorpora făina. Continuați să amestecați cu o lingură de lemn, adăugând cantități mici de apă caldă și încorporând treptat făina. Adăugați următorul pic de apă numai când ultima a fost bine amestecată cu făina și amestecul a devenit uscat. Odată ce aluatul a început să se formeze, pierdeți lingura și frământați aluatul cu mâinile. Nu mai adăugați apă odată ce toată făina a fost încorporată și s—a format un aluat moale (nu trebuie să se simtă umed sau lipicios-dacă se întâmplă, adăugați puțin mai multă făină).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
3
Luați un cronometru de bucătărie și setați-l timp de 8 minute. Continuați să frământați aluatul până când cronometrul se stinge, prăfuind suprafața de lucru cu făină, după cum este necesar, pentru a împiedica aluatul să se lipească. Ar trebui să fie netedă și elastică. Răsturnați un castron peste aluat și lăsați-l să se odihnească la temperatura camerei timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Puneți cartofii într-o cratiță mare umplută cu apă, aduceți la fierbere și continuați să fierbeți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se scurge și se pune într-un vas mare de amestecare.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
3
În timp ce cartofii se gătesc, prăjiți slănina într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți slănina gătită și scurgeți-o pe prosoape de hârtie, dar păstrați 1 sau 2 linguri de grăsime în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon GătitBacon Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ceapa tocată și gătiți în grăsimea de slănină până când este moale și ușor rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați mazărea și continuați să gătiți până când mazărea este doar gătită, aproximativ 2 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
7
Zdrobiți slănina și adăugați-o în vasul cu cartofii, împreună cu brânza. Condimentați generos cu sare și piper și amestecați ingredientele împreună. Folosim un mixer manual setat la viteză mică. Puteți folosi un robot de bucătărie dacă doriți, dar aveți grijă să nu supraprocesați: amestecul ar trebui să fie oarecum cocoloaș—nu cremos neted. Îndoiți mazărea și ceapa tocată. Gust și corect pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Pentru a umple și a găti pierogi: aduceți o oală mare de sare în apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Întindeți aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată până la aproximativ 1/8 inch (3 mm) grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Tăiați cercuri de 2 până la 3 inci (5 până la 7,5 cm) în diametru, fie cu marginea unui pahar, fie cu un tăietor de prăjituri. Lingurați aproximativ 1 lingură de umplutură în centrul fiecăruia și pliați aluatul peste umplutură pentru a face o jumătate de cerc. (Nu umpleți excesiv, altfel pierogi va deveni dificil de sigilat.) Sertizați marginile cu degetele sau cu dinții unei furculițe, astfel încât să fie bine sigilate (umeziți mai întâi marginile, dacă este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
11
Între timp, topiți 2 linguri de unt la foc mediu în aceeași tigaie pe care ați folosit-o pentru ceapa tocată. Gatiti ceapa feliata pana se inmoaie si se rumeneste. Nu le gătiți prea repede; acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 20 de minute. Reduceți căldura la minim, dacă este necesar. Când ați terminat, lăsați-le deoparte și păstrați-le calde. Puteți să le acoperiți cu folie și să le puneți într-un cuptor de încălzire sau într-un cuptor setat la căldură scăzută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Creveți SotațiCreveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
12
Fierbeți pierogi în loturi, timp de 5 minute după ce au plutit la suprafața apei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
13
Scoateți din apă cu o lingură cu fante și puneți-o deoparte pe o farfurie mare sau platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
14
Într-o tigaie mare, topiți restul de 3 linguri de unt la foc mediu—mare și rumeniți ușor pierogi-ul gătit în loturi-câte se vor potrivi în tigaie fără aglomerare, întorcând o dată și adăugând mai mult unt în tigaie, dacă este necesar între loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
15
Transferați pe un platou cald.
16
Se toarnă ceapa gătită peste vârfurile pierogi prăjite și se servește cu un castron de smântână pe lateral pentru cei care ar dori să dollop o parte din asta, de asemenea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții16
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista