Dezvăluit: Dinosaur Bar-B-Que Top-Secret Tras Carne De Porc Și Procesul De Fumat

Dezvăluit: Dinosaur Bar-B-Que Top-Secret Tras Carne De Porc Și Procesul De Fumat
Dezvăluit: Dinosaur Bar-B-Que Top-Secret tras carne de porc și procesul de fumat este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 2,24 USD pe porție. O porție conține 556 calorii, 51G de proteine, și 30g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați zahăr în, sare kosher, ceapă granulată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa granulată, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă de la Food Republic are 83 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este excelent. Încercați Carne de porc Chipotle prăjită lent-Chipotle adaugă o notă atât de specială cărnii de porc trase, toată lumea va dori să vă cunoască secretul, Ingredientul Secret (Chipotle): Pește Prăjit Cu Chipotle Fierbinte, și Slow Cooker bere Tras de porc & BBQ tras sandwich-uri de porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate ingredientele împreună într-un castron. Veți avea resturi de frecare.Pentru fundul de porc la grătar: aruncați 9 căni de așchii de lemn de hickory într-un castron, acoperiți cu apă și lăsați-le să se înmoaie aproximativ o jumătate de oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boston FundulBoston Fundul
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scurgeți-le și împărțiți-le între 6 pătrate de folie de aluminiu. Înfășurați-vă în pachete individuale, făcând găuri în partea de sus. Pune deoparte
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Scoateți grătarul și aprindeți grătarul. În timp ce se întâmplă acest lucru, amestecați uleiul și frecarea. Freacă asta pe fundul de porc. Odată ce cărbunii sunt buni și fierbinți, îngrămădiți-i pe o parte a fundului grătarului și așezați 2 dintre pachetele de așchii de lemn chiar pe cărbuni. Poziționați o tavă de picurare umplută cu apă de cm de apă pe partea opusă cărbunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boston FundulBoston Fundul
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Puneți grătarul la loc. Așezați fundul de porc, cu partea grasă în sus, peste tigaia de picurare și închideți capacul. După aproximativ o jumătate de oră, verificați temperatura grătarului. Ar trebui să se stabilească până la 225 de la 250 de la 250 de la. Dacă este mai cald, închideți orificiile de aerisire. Dacă este mai rece, deschideți-le puțin. Verificați temperatura grătarului în fiecare oră pentru următoarele 7 până la 8 ore și efectuați ajustări. Dacă temperatura scade până la 200 sau mai puțin, adăugați câteva Brichete noi fierbinți la grămada de cărbuni gri, închideți capacul și deschideți puțin orificiile de aerisire. Ajungeți în grătar cu niște clești după ce fundul de porc a fumat timp de 1 ore de la Mermaid și scoateți pachetele vechi de așchii de lemn. Aruncați două pachete noi de așchii învelite în folie pe cărbuni. Se repetă după alte 1.1. După ce butucurile de porc au fost pe grătar timp de 4 până la 5 ore, ați obținut pătrunderea necesară a fumului. Ar trebui să fie un maro bogat de mahon, iar temperatura internă ar trebui să fie de aproximativ 155 de euro. Prindeți carnea cu clești, scoateți-o de pe grătar și înfășurați-o bine în folie. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boston FundulBoston Fundul
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Puneți fundul de porc învelit în folie înapoi peste tigaia de picurare și acoperiți grătarul. Acum sigilați suculența cărnii în timp ce continuați să gătiți. Acest lucru va dura încă 3 până la 3 ore de la. Așa că continuați să lucrați pentru a menține o temperatură uniformă de la 225 la 250 de metri pătrați. Carnea de porc se face atunci când puteți împinge în jos folia și nu izvorăște înapoi sau când puteți scoate ușor osul omoplatului fără prea multă rezistență. Ridicați fundul de porc învelit în folie de pe grătar și lăsați-l să se odihnească (încă acoperit cu folie) timp de 10 până la 15 minute. Deschideți folia și îndepărtați capacul de grăsime deasupra cărnii, apoi scoateți omoplatul (dacă nu ați făcut-o deja). Îndepărtați cu grijă carnea, îndepărtând orice grăsime vizibilă și țesut conjunctiv. Tăiați carnea strângând - o între degete-carnea întunecată se va sfărâma ușor, dar s-ar putea să trebuiască să despărțiți carnea mai albă în corzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boston FundulBoston Fundul
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Puneți carnea de porc trasă într-o tigaie și turnați sosul Mutha peste ea. Folosiți-l imediat sau acoperiți-l cu folie și reîncălziți-l într-un cuptor de 200 km. Acum este gata să se împacheteze în rulouri pentru sandwich-uri. Asigurați-vă că serviți mai mult sos Mutha la masă.Mai multe rețete de grătar pe Food Republic:barbecue Monkfish pe os
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
MonkfishMonkfish
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Coaste de grătar cu sos Cola
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De GrătarCoaste De Grătar
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
ColaCola
8
Slănină la grătar cu sos de friptură
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate55
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista