Dezvăluit: Dinosaur Bar-B-Que Top-Secret Tras Carne De Porc Și Procesul De Fumat

Dezvăluit: Dinosaur Bar-B-Que Top-Secret Tras Carne De Porc Și Procesul De Fumat
Dezvăluit: Dinosaur Bar-B-Que Top-Secret tras carne de porc și procesul de fumat este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 2,24 USD pe porție. O porție conține 556 calorii, 51G de proteine, și 30g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați zahăr în, sare kosher, ceapă granulată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa granulată, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă de la Food Republic are 83 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este excelent. Încercați Carne de porc Chipotle prăjită lent-Chipotle adaugă o notă atât de specială cărnii de porc trase, toată lumea va dori să vă cunoască secretul, Ingredientul Secret (Chipotle): Pește Prăjit Cu Chipotle Fierbinte, și Slow Cooker bere Tras de porc & BBQ tras sandwich-uri de porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate ingredientele împreună într-un castron. Veți avea resturi de frecare.Pentru fundul de porc la grătar: aruncați 9 căni de așchii de lemn de hickory într-un castron, acoperiți cu apă și lăsați-le să se înmoaie aproximativ o jumătate de oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boston FundulBoston Fundul
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Scurgeți-le și împărțiți-le între 6 pătrate de folie de aluminiu. Înfășurați-vă în pachete individuale, făcând găuri în partea de sus. Pune deoparte
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
3
Scoateți grătarul și aprindeți grătarul. În timp ce se întâmplă acest lucru, amestecați uleiul și frecarea. Freacă asta pe fundul de porc. Odată ce cărbunii sunt buni și fierbinți, îngrămădiți-i pe o parte a fundului grătarului și așezați 2 dintre pachetele de așchii de lemn chiar pe cărbuni. Poziționați o tavă de picurare umplută cu apă de cm de apă pe partea opusă cărbunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boston FundulBoston Fundul
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Puneți grătarul la loc. Așezați fundul de porc, cu partea grasă în sus, peste tigaia de picurare și închideți capacul. După aproximativ o jumătate de oră, verificați temperatura grătarului. Ar trebui să se stabilească până la 225 de la 250 de la 250 de la. Dacă este mai cald, închideți orificiile de aerisire. Dacă este mai rece, deschideți-le puțin. Verificați temperatura grătarului în fiecare oră pentru următoarele 7 până la 8 ore și efectuați ajustări. Dacă temperatura scade până la 200 sau mai puțin, adăugați câteva Brichete noi fierbinți la grămada de cărbuni gri, închideți capacul și deschideți puțin orificiile de aerisire. Ajungeți în grătar cu niște clești după ce fundul de porc a fumat timp de 1 ore de la Mermaid și scoateți pachetele vechi de așchii de lemn. Aruncați două pachete noi de așchii învelite în folie pe cărbuni. Se repetă după alte 1.1. După ce butucurile de porc au fost pe grătar timp de 4 până la 5 ore, ați obținut pătrunderea necesară a fumului. Ar trebui să fie un maro bogat de mahon, iar temperatura internă ar trebui să fie de aproximativ 155 de euro. Prindeți carnea cu clești, scoateți-o de pe grătar și înfășurați-o bine în folie. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boston FundulBoston Fundul
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Puneți fundul de porc învelit în folie înapoi peste tigaia de picurare și acoperiți grătarul. Acum sigilați suculența cărnii în timp ce continuați să gătiți. Acest lucru va dura încă 3 până la 3 ore de la. Așa că continuați să lucrați pentru a menține o temperatură uniformă de la 225 la 250 de metri pătrați. Carnea de porc se face atunci când puteți împinge în jos folia și nu izvorăște înapoi sau când puteți scoate ușor osul omoplatului fără prea multă rezistență. Ridicați fundul de porc învelit în folie de pe grătar și lăsați-l să se odihnească (încă acoperit cu folie) timp de 10 până la 15 minute. Deschideți folia și îndepărtați capacul de grăsime deasupra cărnii, apoi scoateți omoplatul (dacă nu ați făcut-o deja). Îndepărtați cu grijă carnea, îndepărtând orice grăsime vizibilă și țesut conjunctiv. Tăiați carnea strângând - o între degete-carnea întunecată se va sfărâma ușor, dar s-ar putea să trebuiască să despărțiți carnea mai albă în corzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boston FundulBoston Fundul
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Puneți carnea de porc trasă într-o tigaie și turnați sosul Mutha peste ea. Folosiți-l imediat sau acoperiți-l cu folie și reîncălziți-l într-un cuptor de 200 km. Acum este gata să se împacheteze în rulouri pentru sandwich-uri. Asigurați-vă că serviți mai mult sos Mutha la masă.Mai multe rețete de grătar pe Food Republic:barbecue Monkfish pe os
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
MonkfishMonkfish
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Coaste de grătar cu sos Cola
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De GrătarCoaste De Grătar
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
ColaCola
8
Slănină la grătar cu sos de friptură
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă

Ingrediente

81 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteslănină dublu afumată, tăiată cubulețe micislănină dublu afumată, tăiată cubulețe mici81 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentecu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)81 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteCayenne powderCayenne powder81 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteMăsline de cocktail umplute cu pimientoMăsline de cocktail umplute cu pimiento81 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentepraf de chili închispraf de chili închis81 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentemurături cușermurături cușer81 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteceapă granulatăceapă granulată81 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentechimen măcinatchimen măcinat81 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare81 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentecap la cap umărcap la cap umăr81 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteRoșu FrecaRoșu Freca81 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimente1 cutie de 8 uncii coji de cannelloni (12 coji), înmuiate în apă caldă timp de 2 minute1 cutie de 8 uncii coji de cannelloni (12 coji), înmuiate în apă caldă timp de 2 minute81 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentezahăr în brutzahăr în brut81 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate55
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista