Devil ' s Food spirale de cremă de vanilie

Devil ' s Food spirale de cremă de vanilie
Spiralele Devil 's Food Vanilla Cream ar putea fi doar hor d' oeuvre pe care o căutați. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 326 calorii. Această rețetă servește 20. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, sirop de porumb, unt de băț și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cupcakes Devil ' s Food cu cremă de unt de vanilie, Cupcakes cu mâncare de diavol umplute cu cremă, și Tort de mâncare al diavolului cu umplutură de cremă Mocha pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Pulverizați o tavă de 9 pe 17 inci cu spray de legume, tapetați cu hârtie pergament și pulverizați din nou. Într-un mixer, folosind atașamentul de bici, bateți gălbenușurile de ou și zahărul până se dublează în volum și galben pal; adăugați extract de vanilie. Cerneti impreuna faina, pudra de cacao si praful de copt si zaharul pudra de doua ori. Adăugați încet ingredientele uscate în vasul de amestecare, funcționând cu viteză mică, până când sunt complet încorporate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Într-un castron curat și fără grăsime, bateți albușurile până când sunt ferme, dar nu uscate. Încorporați o cincime din albusurile bătute în amestecul de cacao și amestecați până se încorporează bine. Îndoiți albusurile rămase în amestecul de cacao în 3 loturi și întindeți imediat pe o foaie mare de copt folosind o spatulă offset, având grijă să nu suprasolicitați aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Coaceți timp de 6 până la 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Rulați imediat vârful unui cuțit în jurul marginii tortului pentru a-l slăbi de pe părțile laterale ale tăvii de foi, apoi glisați-l (cu hârtia pergament) pe o suprafață rece. Tăiați marginile uscate ale tortului.
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
5
Umplutură cu cremă de vanilie: cu un mixer electric, bateți împreună untul și scurtarea legumelor până se amestecă. Întoarceți mixerul la cea mai mică setare și adăugați treptat zahărul cofetarilor. Întoarceți mixerul înapoi și bateți la viteză mare până când este ușor și pufos, aproximativ 5 minute. Bateți treptat în siropul de vanilie și porumb până când umplutura este consistența smântânii, aproximativ 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Scurtarea LegumelorScurtarea Legumelor
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați tortul pe jumătate pe lungime. Folosind o spatulă offset, întindeți un strat gros de cremă de vanilie de 1/8 inci umplând peste jumătate din tort și tăiați în 5 secțiuni egale pe jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
7
Rotiți fiecare secțiune strâns (îndepărtând hârtia pergament în timp ce rulați) și puneți-o la congelator timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
8
Topiți ciocolata dulce-amară în vârful unui cazan dublu și adăugați unt de cacao sau ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Linguriță Coaja De Lămâie Mărunțită Mărunt1/4 Linguriță Coaja De Lămâie Mărunțită Mărunt
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
9
Așezați rulourile 1 pe rând direct în cazanul dublu de ciocolată topită. Înveliți fiecare rulou complet în ciocolată. Folosind două furci, transferați cu grijă rulourile într-o tavă căptușită cu pergament, permițând oricărui exces de ciocolată să picure înapoi în cazanul dublu. Continuați cu rulourile rămase, turnând mai multă ciocolată pe farfurie, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții20
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista