Devil ' s Food Cake
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 286 calorii. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Un amestec de bicarbonat de sodiu, ouă, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 25 de minute. 32 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Devil ' s Food Cake, Devil ' s Food Cake, și Devil ' s Food Cake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Setați un suport în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 325 de grade F. Pulverizați o tigaie metalică de 13 x 9 inci cu spray antiaderent, tapetați cu hârtie pergament, astfel încât să atârne peste părțile laterale ale tigaiei și pulverizați pergamentul cu spray antiaderent. Pune deoparte.
Bateți apa clocotită și pudra de cacao împreună într-un bol mic și dați deoparte.
Combinați zahărul, făina, bicarbonatul de sodiu și sarea în vasul unui mixer de suport prevăzut cu accesoriul pentru palete.
Bateți uleiul, smântâna, ouăle și gălbenușurile de ou într-un vas mare turnat.
Adăugați amestecul de ulei în amestecul de cacao și apă și amestecați încet pentru a combina. Cu mixerul la viteză mică, adăugați amestecul lichid în amestecul uscat timp de 30 de secunde. Continuați să bateți la viteză mică încă 30 de secunde. Opriți-vă și răzuiți părțile laterale ale bolului. Continuați să bateți la viteză mică până când aluatul este neted, 10 până la 15 secunde.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se coace până când tortul se întoarce când este apăsat și atinge o temperatură internă de 205 grade F, 30 până la 35 de minute.
Se răcește în tigaie pe un suport timp de 30 de minute, apoi se scoate tortul din tigaie și se răcește complet înainte de înghețare, aproximativ 1 oră.
Bateți untul și maioneza în vasul unui mixer de suport prevăzut cu accesoriul cu palete, la înălțime, până când este ușor și pufos, 3 până la 4 minute. Cu mixerul scăzut, adăugați încet ciocolata topită. Continuați să amestecați la viteză mică până când toată ciocolata este încorporată, oprindu-vă să răzuiți părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Opriți mixerul și adăugați o treime din zahăr.
Se amestecă pe jos pentru a combina, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale ale bolului. Repetați până când tot zahărul a fost încorporat.
Adăugați sarea și continuați să bateți până când glazura este netedă și se luminează ușor în culoare, 2 până la 3 minute.
A se utiliza imediat sau a se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la 4 ore sau la frigider timp de până la o săptămână. Aduceți la temperatura camerei înainte de a utiliza înghețarea răcită.