O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 286 calorii. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Un amestec de bicarbonat de sodiu, ouă, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 25 de minute. 32 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Devil ' s Food Cake, Devil ' s Food Cake, și Devil ' s Food Cake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Setați un suport în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 325 de grade F. Pulverizați o tigaie metalică de 13 x 9 inci cu spray antiaderent, tapetați cu hârtie pergament, astfel încât să atârne peste părțile laterale ale tigaiei și pulverizați pergamentul cu spray antiaderent. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
3
Bateți apa clocotită și pudra de cacao împreună într-un bol mic și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Combinați zahărul, făina, bicarbonatul de sodiu și sarea în vasul unui mixer de suport prevăzut cu accesoriul pentru palete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Bateți uleiul, smântâna, ouăle și gălbenușurile de ou într-un vas mare turnat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Adăugați amestecul de ulei în amestecul de cacao și apă și amestecați încet pentru a combina. Cu mixerul la viteză mică, adăugați amestecul lichid în amestecul uscat timp de 30 de secunde. Continuați să bateți la viteză mică încă 30 de secunde. Opriți-vă și răzuiți părțile laterale ale bolului. Continuați să bateți la viteză mică până când aluatul este neted, 10 până la 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se coace până când tortul se întoarce când este apăsat și atinge o temperatură internă de 205 grade F, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
8
Se răcește în tigaie pe un suport timp de 30 de minute, apoi se scoate tortul din tigaie și se răcește complet înainte de înghețare, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Bateți untul și maioneza în vasul unui mixer de suport prevăzut cu accesoriul cu palete, la înălțime, până când este ușor și pufos, 3 până la 4 minute. Cu mixerul scăzut, adăugați încet ciocolata topită. Continuați să amestecați la viteză mică până când toată ciocolata este încorporată, oprindu-vă să răzuiți părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Opriți mixerul și adăugați o treime din zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
Se amestecă pe jos pentru a combina, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale ale bolului. Repetați până când tot zahărul a fost încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Adăugați sarea și continuați să bateți până când glazura este netedă și se luminează ușor în culoare, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
13
A se utiliza imediat sau a se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la 4 ore sau la frigider timp de până la o săptămână. Aduceți la temperatura camerei înainte de a utiliza înghețarea răcită.