Destul De Cherry Parfaits

Destul De Cherry Parfaits
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 283 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați smântână, umplutură de plăcintă cu cireșe, amestec instant de budincă de vanilie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Parfaits Destul De Prune, Cremă De Cireșe Parfaits, și Parfaits De Cireșe Prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați umplutura de plăcintă și extrageți; pus deoparte. Într-un castron mare, combinați smântâna și laptele. Se amestecă amestecul de budincă; bate la viteză mică timp de 2 minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Puneți jumătate în pahare parfait; se acoperă cu umplutura de plăcintă. Repetați cu amestecul de budincă rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Menta, OptionalTopping Batut Si Menta, Optional
3
Garnisiți cu topping bătut, migdale și mentă, dacă doriți. Se dă la frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
(23)(23)
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista