Desert Rece, Cremos De Ciocolată

Desert Rece, Cremos De Ciocolată
Desertul rece și cremos de ciocolată durează aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 283 calorii. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Această rețetă din rețetele mele necesită zahăr pudră, lapte, făină și amestec de budincă instant de ciocolată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Desert rece și cremos de tei, Desert rece și cremos de covrig cu zmeură, și Desert Rece De Rubarbă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti crusta, lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Combinați făina și 1/4 cană de zahăr într-un robot de bucătărie; pulsează de 2 ori sau până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Adăugați unt; puls de 10 ori sau până când amestecul seamănă cu masa grosieră. Se amestecă nucile pecan. Apăsați ferm amestecul în fundul unei tigaie de copt de 13 x 9 inch acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți la 325 timp de 20 de minute sau până când crusta este ușor rumenită. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Pentru a pregăti umplutura, puneți 1 cană de zahăr și cremă de brânză într-un castron mediu; bateți cu un mixer la viteză medie până devine pufos. Îndoiți în jumătate de topping biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
7
Răspândiți amestecul de brânză cremă pe crusta răcită. Acoperiți liber; refrigerați 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
8
Combinați laptele și amestecul de budincă într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie timp de 2 minute. Acoperiți și refrigerați 1 oră sau până când budinca este setată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De BudincăAmestec De Budincă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
9
Întindeți amestecul de budincă peste stratul de brânză cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Răspândiți jumătatea rămasă din toppingul biciuit dezghețat peste stratul de budincă. Acoperiți și răciți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Se presară cu cacao, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
12
Tăiați în 15 bucăți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Revista