Desert Portocaliu Marocan
Desertul portocaliu marocan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă face 2 porții cu 110 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. 166 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Simply Recipes necesită portocale, apă de flori de portocale, zahăr pudră și scorțișoară. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cuscus Portocaliu Marocan, Tort marocan cu portocale și migdale, și Salată marocană cu sos de portocale coriandru.
Instrucțiuni
Marinați feliile de portocale în apă de flori portocalii: tăiați partea de sus și de jos de pe fiecare portocală. Tăiați coaja și toată miezul și apoi tăiați portocala în runde de 1/4 inch.
Presărați puțină apă de flori portocalii în fundul unui recipient de sticlă sau plastic cu fund larg și așezați feliile de portocale deasupra. Dacă trebuie să faceți mai mult de un strat de portocale pentru a le introduce pe toate în recipient, presărați mai multă apă de flori portocalii peste fiecare strat portocaliu pe măsură ce mergeți.
Adăugați orice apă de flori portocalii rămase, acoperiți recipientul și lăsați-l deoparte la temperatura camerei timp de 1 oră.
Presărați zahăr pudră și scorțișoară pentru a servi: pentru a servi, scoateți portocalele din recipient și aranjați pe o farfurie.
Adăugați puțin din lichid din recipient. La fel cum serviți, presărați niște zahăr pudră și scorțișoară peste portocale.