Desert Portocaliu Marocan

Desert Portocaliu Marocan
Desertul portocaliu marocan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă face 2 porții cu 110 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. 166 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Simply Recipes necesită portocale, apă de flori de portocale, zahăr pudră și scorțișoară. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cuscus Portocaliu Marocan, Tort marocan cu portocale și migdale, și Salată marocană cu sos de portocale coriandru.

Instrucțiuni

1
Marinați feliile de portocale în apă de flori portocalii: tăiați partea de sus și de jos de pe fiecare portocală. Tăiați coaja și toată miezul și apoi tăiați portocala în runde de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
2
Presărați puțină apă de flori portocalii în fundul unui recipient de sticlă sau plastic cu fund larg și așezați feliile de portocale deasupra. Dacă trebuie să faceți mai mult de un strat de portocale pentru a le introduce pe toate în recipient, presărați mai multă apă de flori portocalii peste fiecare strat portocaliu pe măsură ce mergeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
3
Adăugați orice apă de flori portocalii rămase, acoperiți recipientul și lăsați-l deoparte la temperatura camerei timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)
4
Presărați zahăr pudră și scorțișoară pentru a servi: pentru a servi, scoateți portocalele din recipient și aranjați pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
5
Adăugați puțin din lichid din recipient. La fel cum serviți, presărați niște zahăr pudră și scorțișoară peste portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții2
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista