Desert de pere de modă veche ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 266 calorii. Această rețetă servește 9 și costă 55 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca desert. Mergeți la magazin și ridicați unt, extract de vanillan, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 21%. Încearcă Desert Cu Cutie De Gheață De Modă Veche, Desert De Căpșuni La Modă De Ovăz, și Tort De Pere De Migdale De Modă Veche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați făina, 3 linguri zahăr și sare; se taie în unt până se sfărâmă. Într-un castron mic, bateți gălbenușurile de ou și sucul de lămâie; se amestecă ingredientele uscate cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scoateți 1 cană într-un alt castron; se amestecă zahărul rămas și se lasă deoparte pentru topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Apăsați amestecul rămas de firimituri pe partea inferioară și în sus pe părțile laterale ale unui 8-in uns. vas de copt pătrat.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Se coace la 375 CP timp de 10-12 minute sau până când marginile se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Între timp, pentru umplere, combinați zahărul, 2 linguri de amidon de porumb, sare și scorțișoară într-o cratiță mică; se amestecă încet în apă și suc de lămâie până se omogenizează. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti si amestecati timp de 1 minut sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Se ia de pe foc; se amestecă untul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
7
Aruncați perele cu amidon de porumb rămas;lingura peste crusta. Sus cu umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Jumătăți De Pere în Sirop
8
Se presară cu topping rezervat.
9
Coaceți timp de 35-40 de minute sau până când umplutura este bulbucată și toppingul este ușor rumenit. Se răcește pe un suport de sârmă.
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru desert. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.