Desert De Pecan Mocha Congelat
Congelate Pecan Mocha desert ar putea fi doar bautura pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 125 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 48 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată semidulce, zahăr, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Desert Înghețat Mocha Cremos, Plăcintă Mocha Congelată, și Mocha Congelată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați albușurile într-un castron mic; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Bateți cu viteză medie până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahăr, câte 1 lingură, bătând la înălțime până se formează vârfuri lucioase rigide și zahărul se dizolvă. Îndoiți în nuci pecan.
Se întinde într-un 9-in uns. tigaie cu arc.
Se coace la 350 la 30 de minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe un suport de sârmă.
În partea de sus a unui cazan dublu setat peste apă fierbinte, bateți gălbenușurile de ou, cafeaua și zahărul până se îngroașă și amestecul citește 160 de minute, aproximativ 4 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă ciocolata și vanilia până se omogenizează.
Transferați rapid într-un castron; se pune în apă cu gheață și se amestecă timp de 2 minute. Bateți frișca până se formează vârfuri moi; pliați în amestec de ciocolată.
Se toarnă în crustă. Acoperiți și congelați timp de 4 ore sau peste noapte.
Pentru garnituri, puneți ciocolata topită într-o pungă de plastic resigilabilă rezistentă; tăiați o gaură mică într-un colț de pungă. Proiectarea țevilor pe hârtie cerată. Se răcește până se întărește, aproximativ 10 minute. Într-un castron mic, bateți smântâna până începe să se îngroașe.
Adăugați zahăr; bateți până se formează vârfuri moi.
Scoateți plăcinta din congelator cu 10 minute înainte de servire. Rulați cu grijă un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi; îndepărtați părțile laterale ale tigaiei cu arc. Folosind un vârf mare de stea, pipați frisca în jurul marginilor; adăugați garnitură de ciocolată.