Această rețetă servește 16. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 300 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. Halloween va fi și mai special cu această rețetă. Cap la magazin și ridica mere, caramel inghetata topping, rece bici biciuit topping, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Desert De Mere Caramel, Desert De Mere Caramel, și Caramel Mere Desert Pizza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați firimiturile de napolitane și untul; apăsați pe fundul tigaiei de 13x9 inci. Bateți crema de brânză, zahărul și 1/4 cană de lapte într-un bol mediu cu mixer până la amestec. Se amestecă în 1 cană rece bici; răspândit peste crusta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(55 Napolitane)
Chifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Bateți amestecurile de budincă și laptele rămas într-un bol mediu separat cu biciul 2 min. Se amestecă 1/4 cană topping de caramel; lingură peste stratul de brânză cremă. Acoperiți cu biciul rece rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Feliate
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Chifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
3
La frigider 5 ore sau până când este ferm.
4
Tăiați merele; presărați peste desert chiar înainte de servire. Se acoperă cu nuci și topping de caramel rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Feliate
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier