Desert de căpșuni
Desertul cu căpșuni durează aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 24. Pentru 53 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 1 g de grăsimi și un total de 71 de calorii . Mergeți la magazin și luați apă, înghețată de vanilie, gelatină de căpșuni și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Ziua Mamei . Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 34% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Desert ușor cu căpșuni cu zâmburi , Desert din compot de rubarbă proaspătă și căpșuni proaspete și mini gogoși la cuptor cu căpșuni proaspete cu glazură de căpșuni și lămâie .
Instrucțiuni
Așezați tortul într-un recipient de 13 inchi. x 9-in. farfurie. Într-un castron, amestecați amestecul de budincă și laptele 1-1/2 minute.
Adăugați înghețată; bateți timp de 1 minut.
Se toarnă peste tort; frig.
Se dizolvă gelatina în apă clocotită.
Se adauga apa rece si capsunile; se amestecă până când se fixează parțial. Peste stratul de budincă. Acoperiți și răciți peste noapte.