Desert cu unt de arahide congelat OREO

Desert cu unt de arahide congelat OREO
Desertul cu unt de arahide congelat OREO ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă face 45 de porții cu 156 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ciocolată semi-dulce a brutarului, topping cu bici rece, prăjituri oreo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Desert Oreo Cu Unt De Arahide (Fără Coacere), Cupă Cu Unt De Arahide Și Desert Stratificat Oreo, și Desert De Vis Cu Unt De Arahide Oreo Cu Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Combinați firimiturile de prăjituri și untul; apăsați pe fundul tigaiei de 13x9 inci. Congelați până când este gata de utilizare. Unt de arahide cu microunde în castron mic cu microunde la 1 min.; se amestecă . Rotiți untul de arahide în înghețată; se întinde peste crustă. Congelați 30 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1 Pachet (10 Uncii) Milk Duds1 Pachet (10 Uncii) Milk Duds
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Cuptor cu microunde bici rece și ciocolată în castron cu microunde mediu pe mare 1-1 / 2 la 2 min. sau până când ciocolata este complet topită și amestecul este bine amestecat, amestecând după fiecare minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Întindeți amestecul de bici rece peste stratul de înghețată; deasupra cu nuci. Înghețați 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
4
Scoateți din congelator 10 min. înainte de servire; lăsați să stea la temperatura camerei pentru a se înmuia ușor înainte de a tăia pentru a servi.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Cookie-urile Oreo funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 45 m.
Porții45
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Revista