Desert cu orez cu afine
Rețeta Desert cu orez cu afine se poate face în aproximativ 10 minute . O porție conține 278 de calorii , 2 g de proteine și 6 g de grăsimi . Această rețetă servește 2 și costă 69 de cenți per porție. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană . Mergeți la magazin și cumpărați suc de portocale, miere, merișoare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca desert ieftin. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 17% . Acest scor nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Desert cu afine , Desert cu mere și Desert cu mere și mere .
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați merișoarele, sucul de portocale, mierea, untul, sarea și scorțișoara. Se amestecă orezul.
Transferați într-un vas uns cu unsoare de 1-1/2 cană, potrivit pentru cuptorul cu microunde. Acoperiți și puneți la microunde la foc mare timp de 1 până la 1-1/2 minut sau până când se încălzește. Amestecați amestecul înainte de servire.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Cremă de Sherry, vin de porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru desert. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "