Desert cu Mousse de Mango, fructe de pădure și lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați desertul cu mousse de Mango, fructe de pădure și lămâie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 119 calorii. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Cap la magazin și ridica unt, rece bici biciuit topping, zahăr, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Cupe De Desert Cu Mousse De Lămâie, Mousse De Lămâie Parfum De Fructe De Pădure, și Desert Cu Fructe De Lămâie.
Instrucțiuni
1
Adăugați apă clocotită în amestecurile de gelatină; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2
Se toarnă în blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați smântână; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
4
Se toarnă într-un castron mare. La frigider 15 min. sau până se răcește. Între timp, amestecați firimiturile de cracker, zahărul și untul; apăsați pe fundul tigaiei de 13x9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Nuci Pecan Tocate
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Bateti 2 cani bici rece în amestec de gelatină până la omogenizare; răspândit peste crusta. Sus cu fructe. La frigider 30 min. sau până la firmă.