Desert Cu Mousse De Căpșuni
Desertul cu Mousse de căpșuni este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 75 calorii. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de topping cu bici rece, gelatină cu aromă de căpșuni jell-O, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cupe De Desert Cu Mousse, Desert Cu Mousse De Zmeură Roșie, și Desert Cu Mousse De Piersici Melba.
Instrucțiuni
Se amestecă apa clocotită în amestecul de gelatină uscată într-un castron mare timp de 2 minute sau până se dizolvă complet. Se amestecă în apă rece.
Așezați căpșunile în formă de 6 căni; acoperiți cu 2 căni de gelatină. Refrigerați 30 de minute sau până când gelatina este setată, dar nu fermă (gelatina trebuie să se lipească de deget).
Între timp, refrigerați gelatina rămasă timp de 30 de minute sau până se îngroașă ușor (consistența albușurilor neînvinse).
Adăugați 2 căni din toppingul biciuit; se amestecă cu biciul de sârmă până se omogenizează bine. Lingură peste stratul de gelatină în matriță.
Dați la frigider 4 ore sau până când este ferm. Desfaceți.
Se servește acoperit cu restul de topping bătut. Păstrați gelatina rămasă la frigider.