Desert Cu Mere Coapte Cu Zmeură

Desert Cu Mere Coapte Cu Zmeură
Reteta zmeura mere coapte desert pot fi făcute în aproximativ 1 oră și 15 minute. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 134 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Taste of Home necesită tapioca cu gătit rapid, zmeură, apă și frișcă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 26%. Rețete similare includ Un Desert Simplu, Dar Elegant - Mere Coapte În Vin Roșu, Crockpot Sugar Detox Desert Mere Umplute, și Crockpot Sugar Detox Desert Mere Umplute.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați zahărul și tapioca. Se amestecă apă și fructe de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
TapiocaTapioca
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Tăiați o fâșie longitudinală de coajă din centrul fiecărui sfert de mere; aruncați coaja și amestecați merele în amestecul de zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
3
Se toarnă într-un 3-qt superficial uns. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
4
Se acoperă și se coace la 350 de metri pătrați timp de 1 oră sau până când merele sunt fragede, lingând sosul peste mere la fiecare 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
5
Se servește cald cu smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru mărul copt. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista