Desert Cu Cremă De Rubarbă
Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție conține 172 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți extract de vanillan, smântână, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Desert Cu Cremă De Căpșuni-Rubarbă, Salată De Încântare Cu Fructe De Rubarbă, și Banana Delight Desert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru crustă, combinați făina și zahărul; tăiați untul până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Pat în 10-in. placă de plăcintă; pus deoparte.
Pentru stratul de rubarbă, combinați rubarba, zahărul și făina; aruncați ușor și turnați în crustă.
Se coace la 375 la 15 minute. Între timp, pregătiți stratul de cremă bătând împreună crema de brânză și zahărul până când sunt ușoare și pufoase. Bateți ouăle, pe rând.
Se toarnă peste stratul de rubarbă fierbinte.
Se coace la 350 de euro timp de 25-30 de minute sau până aproape gata.
Scoateți-l pe un suport de sârmă.
Combinați ingredientele de topping; se întinde pe stratul de cremă fierbinte. Se răcește complet. Chill.