Desert cu cremă de fistic congelată cu sos de zmeură rubinică
Desertul cu cremă de fistic congelată cu sos de zmeură Rubin necesită aproximativ 5 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 447 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 9 și costă 1,36 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, zmeură în sirop, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. în general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 15%. Încercați Desert cu cremă de fistic congelată cu sos de zmeură rubinică, Desert de fistic congelat cu sos de zmeură, și Desert Congelat Cu Căpșuni-Fistic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În castron mediu, combinați toate ingredientele crustei; se amestecă bine. Apăsați ferm în partea inferioară a tăvii pătrate de 8 inci sau a tăvii cu arc de 9 inci .
Bateți crema de brânză într-un castron mediu cu mixerul electric la viteză medie până când este ușoară și pufoasă.
Adăugați amestecul de budincă și laptele; bate la viteză mică până se combină. Bateți la viteză medie până se omogenizează. Rezervați 1 cană de topping bătut pentru garnitură; acoperiți și refrigerați. Îndoiți restul de topping bătut în amestecul de brânză cremă. Lingură în tigaie căptușită cu crustă. Congelați cel puțin 4 ore sau până când este ferm.
Între timp, în recipientul blenderului sau vasul robotului de bucătărie cu lamă metalică, combinați zmeura, zahărul și lichiorul. Acoperiți; se amestecă până se omogenizează. Apăsați amestecul de zmeură prin strecurătoare în castron pentru a îndepărta semințele; aruncați semințele.
Pentru a servi, lăsați desertul să se dezghețe la frigider timp de aproximativ 1 oră. Rulați cu grijă cuțitul în jurul părților laterale ale tigaiei. Completați fiecare porție cu topping bătut rezervat, sos de zmeură și aproximativ 1/2 linguriță de fistic tocat.