Desert cu cremă de fistic congelată cu sos de zmeură rubinică

Desert cu cremă de fistic congelată cu sos de zmeură rubinică
Desertul cu cremă de fistic congelată cu sos de zmeură Rubin necesită aproximativ 5 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 447 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 9 și costă 1,36 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, zmeură în sirop, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. în general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 15%. Încercați Desert cu cremă de fistic congelată cu sos de zmeură rubinică, Desert de fistic congelat cu sos de zmeură, și Desert Congelat Cu Căpșuni-Fistic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În castron mediu, combinați toate ingredientele crustei; se amestecă bine. Apăsați ferm în partea inferioară a tăvii pătrate de 8 inci sau a tăvii cu arc de 9 inci .
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Bateți crema de brânză într-un castron mediu cu mixerul electric la viteză medie până când este ușoară și pufoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați amestecul de budincă și laptele; bate la viteză mică până se combină. Bateți la viteză medie până se omogenizează. Rezervați 1 cană de topping bătut pentru garnitură; acoperiți și refrigerați. Îndoiți restul de topping bătut în amestecul de brânză cremă. Lingură în tigaie căptușită cu crustă. Congelați cel puțin 4 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Între timp, în recipientul blenderului sau vasul robotului de bucătărie cu lamă metalică, combinați zmeura, zahărul și lichiorul. Acoperiți; se amestecă până se omogenizează. Apăsați amestecul de zmeură prin strecurătoare în castron pentru a îndepărta semințele; aruncați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
(din Cutie)(din Cutie)
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Pentru a servi, lăsați desertul să se dezghețe la frigider timp de aproximativ 1 oră. Rulați cu grijă cuțitul în jurul părților laterale ale tigaiei. Completați fiecare porție cu topping bătut rezervat, sos de zmeură și aproximativ 1/2 linguriță de fistic tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ZmeurăSos De Zmeură
3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 30 m.
Porții9
Scor De Sănătate1
Revista