Desert Cu Cremă De Căpșuni-Rubarbă
Desertul cu cremă de căpșuni-rubarbă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 587 calorii, 6g de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahăr, făină, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Batoane De Desert Cu Rubarbă De Căpșuni, Desert Proaspăt De Compot De Rubarbă Cu Căpșuni, și Coulis De Rubarbă De Căpșuni (Supă De Desert).
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați făina, nucile pecan, untul și zahărul. Apăsați într-un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt.
Se coace la 350 de euro timp de 18-20 de minute sau până se rumenesc. Se răcește pe un suport de sârmă.
Într-o cratiță mare, combinați zahărul brun și amidonul de porumb. Se amestecă rubarba până se combină. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând des. Reduceți căldura; gatiti si amestecati 4-5 minute sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc; rece. Se amestecă căpșunile.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul cofetarilor până se omogenizează. Îndoiți în 1 cană de frișcă.
Se întinde peste crustă; se acoperă cu amestec de rubarbă.
Se întinde cu frisca rămasă. Se da la frigider 3-4 ore inainte de servire.
Garnisiți cu zahăr brun suplimentar, dacă doriți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Desertul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Colecția Taittinger Taittinger de Sebastiao Salgado cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 320 de dolari pe sticlă.
![Colecția Taittinger Taittinger de Sebastiao Salgado]()
Colecția Taittinger Taittinger de Sebastiao Salgado
Arome florale frumos intense, cu urme de caprifoi, stafide generoase, fructe calde, cu miere și prune verzi. Aromele proaspete, onctuoase și suple ajută la echilibrul vinului șibogăție.Fabricat din struguri selectați Chardonnay și Pinot Noir crescuți în cele mai fine microclimate din Champagne. Chardonnay este recoltat de la Grand Cru din C. C. Crante des Blancs, iar Pinot Noir provine de la Grand Crus din Montagne de Reims și de la marginea Vall.După recoltare, strugurii sunt presați imediat în casele de presă din podgorii. Prima presare este doar sucul folosit pentru acest vin. Amestecarea se face după fermentarea primară, cuvul final completează fermentația secundară în sticlă în pivnițele reci ale Taittinger.Despre Sebasti Circulo Salgadosebasti Circulo Salgado s-a născut în 1944 în Aimor Circulo, Brazilia. Crescând într-o familie de opt copii la ferma părinților săi, a devenit fascinat de lumea naturală din jurul său, de la plimbări în pădure, privind de pe vârfurile dealurilor și ascultând trenurilecare transportau mineralele locale. După ce a studiat economia la școală, Sebasti Circo a decis să-și schimbe cariera și să devină fotograf, concentrându-se pe dragostea Sa pentru natură. Fotografiile lui sebasti Circulo Salgado exprimă tragedii umane și de mediu, iar yethe reușește întotdeauna să găsească o frumusețe extraordinară, oferind astfel o licărire de speranță. Lucrarea sa se concentrează pe biodiversitatea planetei, evidențiind ceea ce nu a fost transformat de ființele umane. Fotografia aleasă pentru colecția Taittinger este o declarație a ceea ce este cel mai universal și original: viață, simplă și pașnică.