Desert Cu Cheesecake Cu Ananas
Această rețetă servește 30. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 160 de calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, cremă de brânză philadelphia, Ananas în suc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Desert De Ananas Fript, Desert Pufos De Ananas, și Desert De Vis Cu Ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Combinați nuca de cocos, nucile, făina și untul; apăsați pe fundul vasului de copt de 13x9 inci.
Între timp, presărați gelatină peste apă într-o cratiță mică; lasa sa stea 1 min. Gatiti la foc mic 5 min. sau până când gelatina este complet dizolvată, amestecând ocazional.
Bateți crema de brânză întinsă și zahărul într-un castron mare cu mixerul până se omogenizează. Bateți treptat în gelatină și suc de ananas rezervat. Se amestecă ușor ananasul și biciul rece; se toarnă peste crustă. Dați la frigider 3 ore sau până când este ferm.