Desert Cherry Delight
Reteta Desert Cherry Delight se poate face in aproximativ 20 de minute . Această rețetă face 6 porții cu 247 de calorii , 2 g de proteine și 12 g de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, firimituri de biscuiți Graham, zahăr de cofetă și cremă de brânză. Funcționează bine ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 10% , ceea ce nu este atât de uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Desert cu deliciu cu banane , Desert cu deliciu de ciocolată și Desert cu cremă de rubarbă .
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați firimiturile de biscuit Graham, zahărul de cofetă și untul. Apăsați pe partea de jos a unui 8-in. x 4 inchi. tavă de pâine acoperită cu spray de gătit.
Într-un castron mic, bate crema de brânză și zahărul de cofetă până se omogenizează; îndoiți toppingul bătut.
Se întinde peste crustă. Cu lingura umplutura de placinta deasupra. Dă la frigider pentru 1 oră sau până se răcește.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Cremă de Sherry, vinul de porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru desert. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 de dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "