Degetele Mahimahi cu sos tartar cremos de mărar
Degetele Mahimahi cu sos tartar cremos de mărar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $6.22 pe portie. O porție conține 292 calorii, 35g de proteine, și 9g de grăsime. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, maioneză, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma albușul de ou, puteți urma acest fel principal cu Tort alb-negru ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Degete de grup cu sos Tartar, Burgeri De Somon Cu Sos Tartar De Mărar, și Burgeri de somon cu sos Tartar de mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mic; se amestecă cu un tel. Acoperiți și răciți.
Combinați albușul de ou, sucul de lămâie și apa într-un castron puțin adânc; se amestecă cu un tel.
Combinați făina și următoarele 4 ingrediente într-un alt vas superficial; se amestecă cu un tel.
Fâșiile de pește se usucă cu prosoape de hârtie; înmuiați în amestec de albuș de ou și dragați în amestec de făină.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu - mare.
Adăugați 1 1/2 lingurițe de ulei și jumătate de pește; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste. Repetați procedura cu uleiul rămas și peștele.
Se servește cu sos tartru.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Esperto Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.