Degete De Pâine Scurtă Cu Ciocolată
Degetele de pâine scurtă cu ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 711 calorii, 6g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 77 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de 3 căni de zahăr brun, chipsuri de ciocolată, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Degete De Migdale Înmuiate În Ciocolată, Ciocolată Shortbread Degete, și Fursecuri Cu Pâine Scurtă Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 163°.folosind un mixer electric, bateți untul, zaharurile și sarea timp de aproximativ 1 minut. Bate în vanilie. Reduceți viteza și adăugați făină în 3 adaosuri, bătând doar până la amestecare. Se amestecă 3/4 cană chipsuri de ciocolată.
Transferați aluatul într-o tigaie de copt unsă de 13 pe 9 inci. Apăsați aluatul uniform pe fundul tigaiei cu degetele.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 35 de minute; nu subcoaceți.
Se lasă să se răcească 5 minute.
Tăiați pâinea scurtă în tigaie, longitudinal și transversal în sferturi, apoi longitudinal în 32 de dreptunghiuri.
Se lasă să se răcească în tigaie.
Topiți ciocolata și uleiul rămas într-o cratiță mică la foc mic, amestecând, până se omogenizează. Înmuiați jumătate din fiecare prăjitură în ciocolată; așezați pe hârtie de ceară.
Lăsați să stea până când ciocolata este setată. (Cookie-urile pot fi făcute cu până la 4 zile înainte și depozitate, împachetate bine, la temperatura camerei.)