Degete De Pui Cu Nucă De Cocos
Degetele de pui de nucă de cocos sunt un fără gluten felul principal. O porție conține 464 calorii, 29G de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați sare, nucă de cocos, făină de orez și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina de orez, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Făină De Orez ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 28 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Degete De Pui Cu Nucă De Cocos, Degete De Pui Cu Nucă De Cocos, și Degete Crocante De Pui Cu Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Presărați puiul cu sare și piper.
Așezați făina într-un vas puțin adânc.
Combinați zeama și oul într-un vas puțin adânc, amestecând bine.
Puneți nuca de cocos într-un vas puțin adânc. Dragă pui în făină; scuturați excesul. Înmuiați puiul în amestec de ouă; dragă în nucă de cocos.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați puiul în tigaie; gatiti 6 minute sau pana cand se face, devenind maro.
Se servește cu sos chile, dacă se dorește.