Degetele de pui de nucă de cocos sunt un fără gluten felul principal. O porție conține 464 calorii, 29G de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați sare, nucă de cocos, făină de orez și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina de orez, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Făină De Orez ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 28 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Degete De Pui Cu Nucă De Cocos, Degete De Pui Cu Nucă De Cocos, și Degete Crocante De Pui Cu Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
1
Presărați puiul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pui întreg
2
Așezați făina într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
3
Combinați zeama și oul într-un vas puțin adânc, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Ouă
4
Puneți nuca de cocos într-un vas puțin adânc. Dragă pui în făină; scuturați excesul. Înmuiați puiul în amestec de ouă; dragă în nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Nucă De Cocos
Făină Pentru Toate Scopurile
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ouă
5
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați puiul în tigaie; gatiti 6 minute sau pana cand se face, devenind maro.