Decupaje De Rozmarin-Afine Glazurate Cu Portocale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați decupaje de rozmarin-afine cu glazură portocalie. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 45 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 36. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ou, coajă de portocală, afine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este improvizabil. Încercați Pui Glazurat Portocaliu-Rozmarin, Pui Glazurat Cu Portocale Și Rozmarin, și Somon Glazurat Portocaliu-Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.într-un castron mare, amestecați amestecul de prăjituri, făina, 1/3 cană de unt înmuiat și oul până se formează aluatul moale. Se amestecă afine și rozmarin.
Pe suprafața făinoasă, rulați aluatul la o grosime de aproximativ 1/4 inch.
Tăiați aluatul cu tăietori rotunzi de 2 inci. Pe foile de cookie-uri unsuroase, așezați decupaje la o distanță de 1 inch.
Coaceți 9 până la 11 minute sau până când marginile sunt maro auriu deschis. Se răcește 1 minut; scoateți din foile de cookie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 15 minute.
Într-un castron mic, amestecați ingredientele glazurate până se omogenizează, folosind suficient suc de portocale până când glazura este suficient de subțire pentru a se răspândi.
Răspândiți un strat subțire de glazură peste fiecare cookie.
Lăsați să stea aproximativ 20 de minute sau până când glazura este setată. A se păstra ușor acoperit la temperatura camerei.