Decupaje De Frunze De Toamnă
Toamna frunze decupaje este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 48. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 146 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, apă caldă, zahăr grosier și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Decupaje De Frunze De Ghimbir, Cupcakes Cu Frunze De Toamnă, și Cupcakes Portocalii Cu Frunze De Toamnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, unt de cremă și zahăr până la lumină și pufos. Bateți în ouă și vanilie. Într-un alt castron, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; bateți treptat în amestec cremă.
Împărțiți aluatul în patru porții; nuanțați unul roșu, unul verde, unul portocaliu și unul galben. Formați fiecare într-un disc; înfășurați în folie de plastic. La frigider 30 de minute sau până când este suficient de ferm pentru a se rostogoli.
Se incalzeste cuptorul la 350 de metri cubi. Pe o suprafață ușor înmuiată, rotiți fiecare porție de aluat la 1/4-in. grosime.
Tăiați cu un 3-in cu făină. tăietor de prăjituri în formă de frunze.
Loc 2 în. în afară de foile de copt unse.
Coaceți 14-17 minute sau până când marginile se rumenesc.
Scoateți din tigăi la rafturi de sârmă pentru a se răci complet.
Între timp, într-un castron mare, combinați zahărul cofetarilor, apa, pudra de bezea și extractul de migdale; bateți la viteză mică doar până la amestec. Pipe sau burniță pe cookie-uri după cum doriți.
Se presară cu zahăr grosier.
Lăsați să stea până când este setat. A se păstra într-un recipient etanș.