Decupaje De Brânză Cremă
Crema de brânză decupaje ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 84. O porție conține 90 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de extract de vanillan, stropi, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Decupaje Cu Smântână, Decupaje Cu Smântână Mată, și Mini prăjituri cu brânză cremă cu glazură de brânză cremă de vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, unt de cremă, cremă de brânză, zahăr și sare până la lumină și pufos. Bateți în ou și vanilie. Bateți treptat în făină. La frigider, acoperit, 1-2 ore sau până când este suficient de ferm pentru a se rostogoli.
Se incalzeste cuptorul la 375 int. Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul la 1/8-in. grosime.
Tăiați cu tăietori de prăjituri făinoase.
Loc 1 în. în afară de foile de copt negrease.
Coaceți 7-8 minute sau până când marginile sunt ușor rumenite. Se răcește pe tigăi 1 minut.
Scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.
Într-un castron mic, bateți zahărul, untul, vanilia și laptele suficient pentru a atinge consistența dorită. Dacă doriți, adăugați coloranți alimentari. Decorați prăjiturile cu glazură și stropiți.