Fasole roșie sănătoasă și orez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fasole roșie sănătoasă și orez. O porție conține 229 calorii, 21g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 10 minute. 14 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, cârnați de curcan, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Crock Pot fasole roșie și orez, Fasole franceză orez, fasole franceză sănătoasă orez cu semințe de in, și Slab aragaz lent fasole roșie și orez-mănâncă sănătos 2016 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți fasolea roșie într-o oală mare cu suficientă apă pentru a acoperi cu câțiva centimetri. Înmuiați 8 ore până peste noapte.
Scurgeți și clătiți fasolea.
Se toarnă apă fierbinte în oală.
Adăugați fasole, cârnați, ceapă, ardei gras, țelină, piper cayenne, sare și frunze de dafin în oală; se amestecă.
Puneți oala la foc mediu, puneți un capac pe oală și gătiți, amestecând frecvent, timp de 30 de minute.
Reduceți căldura la mediu-scăzut și continuați să gătiți la foc mic până când fasolea este fragedă, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Scoateți și aruncați frunza de dafin înainte de servire.