Decor crocant de tort cu nuci

Decor crocant de tort cu nuci
Dacă aveți aproximativ 20 minute pentru a petrece în bucătărie, decorarea crocantă a tortului cu nuci ar putea fi uimitoare lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 10. Acest desert are 260 calorii, 7g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sirop auriu, unt, zahăr glazură și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pâine Vegetariană Crocantă Cu Nuci, Cereale crocante cu fructe și nuci, și Bare de nuci crocante dulci și sărate.

Instrucțiuni

1
Coaceți tortul cu fructe de caise și migdale (vezi rețeta din dreapta acestuia) sau orice alt tort cu fructe de 20-23 cm, dar scoateți din cuptor cu 10 minute înainte de sfârșitul timpului de gătit. Creșteți temperatura cuptorului la 200C / 180C ventilator / gaz
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți ușor siropul auriu și untul într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De AurSirop De Aur
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Când totul este topit și curgător, amestecați migdale prăjite în fulgi, migdale întregi albite și făină simplă. Folosiți câteva lingurițe pentru a puncta amestecul peste tot în partea de sus a tortului și introduceți-l înapoi în cuptor timp de 12-15 minute până când toppingul este frumos auriu. Se răcește, apoi se scoate din tablă și se acoperă părțile laterale cu panglici frumoase. Pudrați ușor tortul cu zahăr glazură pentru a termina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale Albe întregiMigdale Albe întregi
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Tortul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista