Deborah Madison ' s Spring Garden Hodgepodge de ridichi, praz și mazăre în funcție ...

Deborah Madison ' s Spring Garden Hodgepodge de ridichi, praz și mazăre în funcție ... ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 2 și costă $1.21 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 155 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 42 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de mazăre de păstăi, o mână de diluări de ridiche, praz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este minunat. Încercați Mazărea lui Deborah Madison cu Ricottan copt și pesmet, Salata de linte a lui Deborah Madison, și Deborah Madison e Auster boabe Tarta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți și spălați toate legumele. Tăiați ridichile și feliați-le pe lungime, făcând toate bucățile mai mult sau mai puțin de aceeași dimensiune. De asemenea, spălați și uscați verdele și pregătiți prazul, mazărea și sparanghelul. (Dacă doriți, puteți face un stoc pe care să îl utilizați în acest fel de mâncare cu garniturile de praz, păstăi de mazăre, coji de sparanghel, niște tarhon și sare. Veți avea nevoie doar de 1 cană sau cam asa ceva.)
Când sunteți gata să mâncați, topiți câteva lingurițe de unt într-o tigaie grea la foc mediu.
Adăugați prazul și 1/2 cană de apă și fierbeți timp de 5 minute. Se condimentează cu câțiva vârfuri de sare, se adaugă ridichile și sparanghelul și se fierbe timp de 3 minute. Apoi, adăugați mazărea și verdeața de ridiche, asigurându-vă că există lichid în tigaie pe măsură ce mergeți și adăugând mai mult, dacă este necesar. Continuați să gătiți până când mazărea este verde aprins și frunzele sunt fragede, cu aproximativ 2 minute mai mult. Frunzele de ridiche se vor ofili și vor arăta puțin funky, dar vor avea un gust blând și ușor de nucă.
Când legumele sunt gata, scoateți-le de pe foc, adăugați o lingură de unt, condimentați cu sare și amestecați tarhonul și sucul de lămâie. Gustați și reglați condimentele, apoi serviți și bucurați-vă de grădina dvs. într-un castron.