Death by Cheese Sandwich
Death by Cheese Sandwich durează aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37 g de proteine , 128 g de grăsimi și un total de 1727 de calorii . Pentru 2,7 USD per porție , obțineți un fel principal care servește 2. Această rețetă de la Allrecipes necesită pâine, pesmet, ouă și lapte. 32 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 90% , ceea ce este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sandwich Death by Cheese , sandwich cu pâine prăjită cu brânză vegetală | Sandviș cu pâine prăjită cu brânză în stil bombay și Sandwich cu brânză la grătar Mary cu pui picant de bivoliță, pepper Jack și brânză albastră .
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o friteuză la 365 de grade F (180 de grade C).
Întindeți o linguriță de maioneză pe fiecare felie de pâine.
Puneți 2 bucăți de brânză pe o felie de pâine, apoi acoperiți cu cealaltă parte de pâine. Maioneza trebuie să fie pe interior. Într-un castron mediu, amestecați ouăle și laptele.
Pune pesmetul într-un alt vas. Înmuiați fiecare sandviș în amestecul de ouă, apoi acoperiți cu pesmet.
Pe rând, scufundați sandvișurile în uleiul preîncălzit. Se prăjește până când brânza se topește, iar crusta este aurie, 3 până la 4 minute. Repetați cu celălalt sandwich.
Se pune pe un prosop de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei înainte de servire.