Daube de vită cu șalotă și Porcini uscați

Daube de vită cu șalotă și Porcini uscați
Daube de vită cu șalotă și Porcini uscați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 737 calorii, 48G de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $6.13 pe portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de bulion de vită, piper, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ruladă de curcan înăbușită cu Pancetta, șalotă și sos de Porcini, Carne De Vită Daube, și Carne De Vită Daube Provensal pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați carnea de vită, cimbru, fâșii de coajă de portocală, sare, piper și vin într-un castron. Acoperiți și răciți, amestecând ocazional, cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
PiperPiper
CimbruCimbru
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Aduceți 2 căni de bulion de vită la fiert și turnați peste porcini într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De VităBulion De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Lăsați să stea până când ciupercile sunt moi, aproximativ 20 de minute. Ridicați ciupercile și tocați grosolan. Rezervați lichid de înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
4
Între timp, turnați carnea de vită și marinada într-o strecurătoare așezată peste un bol. Aruncați crenguțele de cimbru și fâșiile de coajă de portocală; rezervați marinada. Carne de vită uscată pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
MarinadaMarinada
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
SitaSita
BolBol
5
Gatiti pancetta intr-o oala mare, grea, la foc mediu-mare, amestecand des, pana se rumeneste si crocanta, 5 pana la 8 minute. Ridicați cu o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați carnea de vită în loturi și gătiți, întorcând bucățile, până se rumenesc bine peste tot, 7 până la 8 minute pe lot. Dacă aveți nevoie de mai multă grăsime în oală, adăugați ulei între loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Transferați carnea de vită într-un castron mare ca rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Adăugați șalotă în oală și gătiți, amestecând des, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Transferați într-un alt castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Întoarceți pancetta și carnea de vită în oală și adăugați marinada rezervată, lichidul de înmuiere a ciupercilor (se toarnă cu grijă, lăsând sedimentele în urmă) și ciupercile. Lichidul ar trebui să acopere doar carnea; adăugați puțin mai mult bulion dacă este necesar. Acoperiți și fierbeți, amestecând ușor ocazional, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
MarinadaMarinada
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
BulionBulion
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Adăugați șalotele și coaja de portocală rasă și continuați să fierbeți, neacoperite, până când carnea de vită este foarte fragedă când este străpunsă, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Carne De VităCarne De Vită
DificultateExpert
Gata În7 hrs
Porții8
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista