Daube de vită cu șalotă și Porcini uscați
Daube de vită cu șalotă și Porcini uscați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 737 calorii, 48G de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $6.13 pe portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de bulion de vită, piper, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ruladă de curcan înăbușită cu Pancetta, șalotă și sos de Porcini, Carne De Vită Daube, și Carne De Vită Daube Provensal pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați carnea de vită, cimbru, fâșii de coajă de portocală, sare, piper și vin într-un castron. Acoperiți și răciți, amestecând ocazional, cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Aduceți 2 căni de bulion de vită la fiert și turnați peste porcini într-un castron.
Lăsați să stea până când ciupercile sunt moi, aproximativ 20 de minute. Ridicați ciupercile și tocați grosolan. Rezervați lichid de înmuiere.
Între timp, turnați carnea de vită și marinada într-o strecurătoare așezată peste un bol. Aruncați crenguțele de cimbru și fâșiile de coajă de portocală; rezervați marinada. Carne de vită uscată pe prosoape de hârtie.
Gatiti pancetta intr-o oala mare, grea, la foc mediu-mare, amestecand des, pana se rumeneste si crocanta, 5 pana la 8 minute. Ridicați cu o lingură cu fante.
Adăugați carnea de vită în loturi și gătiți, întorcând bucățile, până se rumenesc bine peste tot, 7 până la 8 minute pe lot. Dacă aveți nevoie de mai multă grăsime în oală, adăugați ulei între loturi.
Transferați carnea de vită într-un castron mare ca rumenit.
Adăugați șalotă în oală și gătiți, amestecând des, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Transferați într-un alt castron.
Întoarceți pancetta și carnea de vită în oală și adăugați marinada rezervată, lichidul de înmuiere a ciupercilor (se toarnă cu grijă, lăsând sedimentele în urmă) și ciupercile. Lichidul ar trebui să acopere doar carnea; adăugați puțin mai mult bulion dacă este necesar. Acoperiți și fierbeți, amestecând ușor ocazional, aproximativ 2 ore.
Adăugați șalotele și coaja de portocală rasă și continuați să fierbeți, neacoperite, până când carnea de vită este foarte fragedă când este străpunsă, cu aproximativ 30 de minute mai mult.