Darjeeling-Tort Cu Strat De Ciocolată

Darjeeling-Tort Cu Strat De Ciocolată
O porție conține 308 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de apă, zahăr brun, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tortul Dark Knight (Tort Cu Strat Triplu De Ciocolată), (Secret sănătos) Decadent tort strat de ciocolata cu o glazura speciala de ciocolata, și Tort de ciocolată cu șase straturi, cu umplutură de Marshmallow prăjită și glazură de ciocolată Maltată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Pentru a pregăti tortul, acoperiți tigăile rotunde de 2 (9 inci) cu spray de gătit; căptușiți fundul tigăilor cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară cu spray de gătit; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
3
Se toarnă 2/3 cană de apă clocotită peste 6 linguri de frunze de ceai într-un castron; abrupt 5 minute. Se strecoară printr-o sită fină într-un castron; se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit. Cerneti impreuna faina, bicarbonatul de sodiu si sarea; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Combinați 2/3 cană de cacao și 2/3 cană de apă clocotită, amestecând cu un tel. Se răcește la congelator 10 minute și se amestecă ceaiul preparat, iaurtul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceai PreparatCeai Preparat
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Așezați zahărul granulat, zahărul brun și untul într-un castron mare și bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Adăugați albușuri și ou, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
8
Adăugați amestecul de făină și amestecul de ceai preparat alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceai PreparatCeai Preparat
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
9
Se toarnă aluatul în tigăile de tort pregătite; atingeți brusc tigăile o dată pe tejghea pentru a îndepărta bulele de aer.
10
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigăi. Îndepărtați cu grijă și aruncați hârtia de ceară. Se răcește complet pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
11
Pentru a pregăti glazura, turnați 1/2 cană de apă clocotită peste 5 linguri de frunze de ceai într-un castron; abrupt 5 minute. Se strecoară printr-o sită fină într-un castron; se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
12
Așezați crema de brânză într-un castron mare și bateți cu un mixer la viteză medie până devine pufos (aproximativ 1 minut). Cerneti impreuna zaharul pudra si 1/2 cana de cacao. Adăugați treptat amestecul de cacao și 2 1/2 până la 3 linguri de ceai preparat în crema de brânză. Bateți până se omogenizează. (Nu exagerați sau glazura va fi prea subțire.) Aruncați orice ceai rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Ceai PreparatCeai Preparat
Hârtie De OrezHârtie De Orez
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
13
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie; se întinde cu 1/2 cană glazură. Sus cu un alt strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
14
Întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
15
Se presară cu alune. Păstrați tortul acoperit în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista