Darjeeling Dashi
Darjeeling Dashi este un fără gluten, fără lactate și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 9 calorii. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ciuperci shiitake, roșii, frunze de ceai darjeeling și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Darjeeling-Tort Cu Strat De Ciocolată, Dashi, și Dashi Ramen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați roșiile, ciupercile, sosul de soia și mierea cu 1 qt. apă într-o cratiță medie și fierbeți 5 minute. Opriți focul și bateți în miso, frunze de ceai și sare; lăsați abruptul 5 minute. Se strecoară printr-o strecurătoare cu ochiuri fine (cu excepția shiitakes pentru o altă utilizare, cum ar fi orez prăjit, paste sau în dashi pentru supă).
Lasă să se răcească. Dashi se păstrează, răcit, într-un borcan mare de sticlă timp de până la 1 săptămână.