Damson Tartlets
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Tartletele Damson. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 752 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Dacă aveți vin, zahăr, prune prune și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Damson Sour, Gem De Prune Și Gin Damson, și Plăcintă Cu Plăci Damson Și Bramble pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulsați făina, untul și zahărul cofetarilor într-un robot de bucătărie până când seamănă cu o masă grosieră.
Adăugați gălbenușurile de ou și pulsați doar până se formează un aluat.
Transferați aluatul pe o suprafață ușor făinată și împărțiți-l în jumătate. Formați fiecare jumătate într-un pătrat de 4 inci (aproximativ 1 inch grosime) și înfășurați în folie de plastic. Congelați până se solidifică, cel puțin 2 ore.
Aduceți prunele întregi, zahărul, vinul și frunza de dafin la foc mic într-o cratiță medie grea la foc mediu-mic, acoperită, amestecând ocazional până când zahărul s-a dizolvat (aveți grijă ca sucurile să nu fiarbă). Reduceți focul la minim și fierbeți, acoperit, amestecând ocazional, până când prunele se destramă, aproximativ 30 de minute.
Se transferă într-un castron și se răcește, neacoperit, până la rece, apoi se acoperă. Aruncați gropi și frunze de dafin, apoi se adaugă un pic de zahăr cofetari dupa gust, dacă se dorește.
Radeți grosolan patiseria dintr-un pătrat înghețat în tigăi, împărțind-o uniform. (Rezervați aluatul rămas pentru o altă utilizare.) Apăsați fulgii de aluat în Tigăi pentru a alinia uniform fundul și părțile laterale. Înțepați fundul peste tot cu o furculiță, apoi congelați tartelele până când sunt ferme, cel puțin 1 oră.
Preincalziti cuptorul la 425 F cu rack-ul in mijloc.
Puneți tartulele într-o tigaie superficială și puneți-le în cuptor. Reduceți temperatura cuptorului la 400 F și coaceți până când cojile sunt aurii peste tot, 15 până la 18 minute.
Transferați tigăile de tartă într-un suport pentru a se răci complet, apoi scoateți cojile din tigăi.
Puneți crema într-un castron mare, apoi răzuiți semințele din boabele de vanilie în cremă. Bateți zahărul și coaja cu un mixer electric până când crema ține doar vârfuri rigide. Îndoiți în aproximativ 2 linguri compot de prune, apoi împărțiți smântâna între cojile de tartă.
Serviți acoperit cu o parte din compotul rămas (veți rămâne mult).
* Dacă nu găsiți prune damson sau prune, înlocuiți prunele roșii sau negre ușor mai dulci și folosiți 2 linguri de suc de lămâie în locul vinului (pentru o aciditate mai mare).* Tigăile cu tartule cu caneluri de patru inci sunt disponibile la Bridge Kitchenware (212-688-4220; bridgekitchenware.com). * patiseria poate fi congelată până la 1 lună.* Compotul păstrează, acoperit și răcit, 2 săptămâni.