Dal Bhaji

Dal Bhaji
Dal Bhaji ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 166 calorii, 11g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, ghimbir, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Farali sukhi bhaji / Batata bhaji pentru rapid, vrat, poori bhaji sau batata bhaji-maharashtrian poori bhaji, și vangi bhaji sau vangyachi bhaji, maharashtrian Vangi bhaji.

Instrucțiuni

1
Puneți dalul și apa într-o oală și aduceți la fierbere. Reduceți focul la minim și fierbeți până când dalul se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați mai multă apă dacă este necesar pentru a preveni uscarea acesteia. Gatiti fasolea verde, morcovii, dovleceii si varza in apa pana se inmoaie. (Am făcut asta în oala sub presiune, cu 1/2 cană de apă la presiune ridicată timp de 5 minute.) Când sunt moi, adăugați mazărea și zdrobiți bine legumele, în lichid. Se amestecă dalul gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
3
Încălziți un wok antiaderent bun sau o oală mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
4
Adăugați ceapa și gătiți, adăugând puțină apă după cum este necesar, până când încep să se rumenească, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Adăugați ghimbirul, usturoiul și ardeii grași și gătiți încă 2 minute. Se amestecă pav bhaji masala, pudră de chili roșu, turmeric și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
TurmericTurmeric
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Adăugați roșiile și gătiți până când încep să se descompună, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
7
Adăugați piureul de legume și sarea după gust. Gatiti la foc mic aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Adăugați suc de lămâie și serviți pe chifle prăjite, cu pâine pita sau ca o baie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Jules Taylor Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Jules Taylor Gruner Veltliner
Jules Taylor Gruner Veltliner
Un vin vibrant plin de lămâie și piersici albe, cu un strat delicat de vanilie și o mușcătură de piper alb înțepător. Oferă o coloană vertebrală uscată, dar este stratificată și cremoasă, cu aciditate moale și nuanțe de nuci. Este luminos și proaspăt, cu o mare bogăție și textură din fermentul sălbatic și oferă un finisaj deosebit de lung și armonios.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate25
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista