Dak Bokkeum cu spanac (pui coreean înăbușit cu spanac)

Dak Bokkeum cu spanac (pui coreean cu spanac) ar putea fi doar Coreeană rețeta pe care o căutați. O porție conține 452 calorii, 35g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, blaturi de ceapă verde, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma orezul cu bob scurt, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Jeyuk-Bokkeum (Friptură De Porc Picantă Coreeană), Clătite de spanac cu afine înăbușite de arțar, și Cartofi fierți picante și spanac cu zară (Aloo chaas) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 8 ingrediente într-un castron mare. Se amestecă puiul. Acoperiți și marinați 30 de minute.
Așezați orezul într-o cratiță medie; acoperiți cu apă la 2 inci deasupra orezului. Se amestecă orezul; scurgere. Repetați procedura de două ori.
Adăugați 1 1/2 căni de apă la orezul scurs în tigaie. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți timp de 20 de minute.
Se ia de pe foc; se lasă să stea 10 minute.
În timp ce orezul gătește, aduceți 1/3 cană de apă la fiert într-un cuptor olandez.
Adăugați amestecul de pui; aduceți la foc mic. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute. Descoperiți și fierbeți 10 minute sau până când amestecul se îngroașă, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc; se amestecă blaturile de ceapă verde și spanacul.
Se presară cu semințe de susan.